hell?

result.. mp3 dan …

supposed to be 9 june..terlambat nak blogging coz bizi layan game..😛 ..hari nih, result exam semester 2 keluar..sepatutnya keputusan from sms boleh diakses lepas pukul 5.30 petang, tapi aku dah sms dari pagi lagi..malangnya, aku hanya membuang kredit coz satu hapa pun hasil tiada..penat ja..well, tunggu punya tunggu, petang pun tiba dan tepat pukul 5.30 aku try balik, but no reply also..haiyaa..cuba punya cuba, pukul 7.30 camtu baru laa terbalas sms tu..ramai dah mesej aku sejak pagi tanya pasal result keluar bila..apa diorang ingat aku nih kaunter pertanyaan ka?..huh~..nevermind..tolong² aar sikit²..tu yang tanya ja masih boleh tahan lagi..ada yang siap suruh kira dorang punya p.n.g.s ngan p.n.g.k lagi..isk~..kira ja laa..lagipun aku memang sungguh bosan di rumah..😛 ..result aku juz gitu² ja..merosot dari result semester 1 dulu disebabkan aku banyak buat benda tak berfaedah sepanjang semester 2 dulu..tapi semua pass laa..nothing yang fail..and aku rasa o.k gak laa walaupun merosot, coz ada 2 subjek yang aku konfiden tak pass but the result pass and lebih dari yang aku ‘sepatutnya’ dapat..bonus laa kiranya..😛 ..da subject are teori pengiraan and object oriented programming..for teori, diringkaskan cerita..aku (and 99% budak sekuliah aku) tak faham sepatah haram apa yang lecturer tu ajar..sepanjang semester tu, dia just cover 2 bab ja..berbanding harga buku subjeknya yang mencapai 60 ringgit, sungguh tak berbaloi dengan pengajarannya..nasib laa aku tak pernah beli buku tu..kalau tak, sure rugi..buku yang ada banyak topik tu just 2 bab ja yang dia ajar..yang lain..hmm~..simpan je laa..satu lagi, object oriented programming (OOP)..nih lagi satu topik yang aku langsung tak boleh nak catch up time kuliah (and aku rasa 60% budak lain pun sama gak)..mana taknya..dalam satu sesi kuliah lecturer tu boleh habiskan satu bab..faham ke tak..itu belakang cerita..dia punya target, semua bab dia mesti cover supaya no reason you can’t answer in exam..huh~..ekstrim betol..siap ada extra class lagi tu every week..aku kalo dah jumpa lecturer yang macam 2 orang nih, alamatnya memang tak jalan laa otak aku time kelas diorang..dan untuk teori, 80% kelas dia aku tak pernah masuk..😛 ..tapi yang OOP tu, semua aku datang..coz walaupun aku tak dapat catch up fully, aku tau gak aa sikit² (memang sangat sikit..)..kalo teori, datang pun sama ngan tak datang..satu kuliah pun tak tau apa yang kena ajar..😀 ..dan bila tiba time exam, aku hanya menulis apa yang aku rasa betul dari pemikiran aku..orang cakap ‘ikut kepala sendiri’..dan sungguh tak disangka..kepala aku nih betul jugak rupanya..😀 ..o.k laa tu..itu cerita untuk subjek yang aku tak sangka boleh lulus..tapi lain pula ceritanya untuk subjek yang aku konfiden boleh dapat A..karya agung shakespeare..subjek nih memang aku buat betul², walaupun dalam kelas time orang tengah tengok drama shakespeare, aku tengok drama shin chan kat henpon dan kadang² naruto, kat laptop kawan..hahaha~..😀 ..tapi lepas kelas je, aku akan baca balik plot drama tuh..aku malas nak layan drama time kelas coz drama tuh tak clear..tah apa punya tape dia guna..tape VHS tu..bukan cd..drama pun kuno² time zaman dulu²..memang tak best langsung..kalau tengok, boleh tertidur!..tapi aku tak sangka pulak, ramai gak yang tak dapat score untuk subjek nih..memang aa lecturer tu…geram aku~..

*****
sehari dua nih, aku malas sikit nak blogging coz sibuk meng’upload’kan mp3 kat site multiply aku..ye laa…bizi…😛 ..ditambah lagi ngan request² mp3 yang aku susah nak cari..huh~..site mp3 aku tu dah ada 15 full album setakat nih dan akan bertambah lagi..aku nak rest dari upload mp3 for today..penat oOo..nak cari album baru, pastu nak download, pastu nak convert lagi, pastu nak upload lagi..berapa punya banyak proses daa….😛 ..eventhough penat, tapi aku rasa best bila dapat tolong orang..hehehe~😀 ..site yang bergerak secara underground nih dah dapat request dari macam² manusia serata dunia..dari indon sampai laa ke united kingdom dan u.s.a…album² kat site tu pulak aku dapat secara underground jugak..😀 ..pastuh share² laa ngan orang²..most of the album aku tak pernah kenal @ tak minat pun dia punya singer..but after dengar semua, aku rasa best jugak lagu diorang nih..😛.. so, sesapa nak request @ download lagu, pegi laa sana..cuma aku mintak tolong laa jangan request lagu² bawah 90-an..mampos aku nak cari..😛 ..lagi satu, lagu² melayu..kalo boleh, sokong laa muzik malaysia nih (hehehe~..konon²)..camana laa artis malaysia nak mahsyur kalo album dorang tak laris..kalo orang luar malaysia tu, pedulik laa..dorang dah kaya..😛 ..sekali jual album terus dapat taraf international..kalo artis malaysia nih, jauh mana sangat laa dorang boleh pegi..paling jauh pun indonesia ngan brunei..dah kira o.k laa tu kalo dapat masuk sana..😛 ..nak request lagu² tu boleh, tapi aku tak gerenti dapat atau tak..susah sikit nak cari..kalau lagu omputih tu, melambak kat internet nih..mana² pun aku boleh dapat (insyaallah)..so, apa lagi..layan mp3 semua tu~

One response

  1. sdcvs

    SVGSFGQSDFG

    August 21, 2006 at 12:58 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s