hell?

american idoL

taylor hicksawal² pagi tadi, secara tak sengaja aku tertengok american idol final..aku tatau pun pagi tadi ada final..aku ingat malam..rupanya 8-10 am tadi LIVE final..huh~..nasib sempat tengok..taylor hicks vs katharine mcphee..my favourite?..Taylor Hicks..why?..coz aku ikuti dia sejak audition lagi..time tu dia suppose kena singkir coz dia nervous time nyanyi..tapi si simon bagi can suruh rilek..and pastuh dia nyanyi..memang best arr suara dia..and finally, sampai final pun aku tetap sokong dia..dan tadi aku tengok dia menang, as i expected..aku memang yakin dia akan menang coz cara dia nyanyi yang ala² spastik (gaya yang pelik²), tapi best+funny+have gaya tersendiri..aku paling suka bila dia nyayi lagu yang happening, coz secara tidak langsung dia pun jadi happening..lompat sana sini..sampai terbaring² atas stage..it's juz so fun to see his performance..he's da best laa..kalo aku tengok performance dia, cam aku pun 'ter' experience yang aku ada kat sana..cam ada 'feel' gitu..😛 ..lepas kelly clarkson, ruben studdard, fantasia barrino, carrie underwood and finally taylor hicks..but, all of them, for me yang betul² feymes is only kelly clarkson..worldwide punya feymes and known widely across the globe..bukan kat amerika ja..dunno for taylor..hope dia pun jadi cam si kelly..anyway, good luck for him..😛 …i'll be waiting for his album..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s