hell?

teman tapi mesra??

penah dengar lagu oleh Ratu-Teman tapi mesra??..ala..band indon yang salah sorang penyanyinya tu isteri ahmad dhani-dewa 19…lagu dorang kan teman tapi mesra..tapi penah tak korang dengar Rata-kawang tapi kacip (Teman tapi mesra)–>>bahasa Ganu..nih plak klon kumpulan ratu versi ganu kiteee…huhahuhahuhahuaha~😀 ..buduh punya lagu..terima laa, KAWANG TAPI KACIP..

Teman tapi mesra- kawang tapi kacip versi Ganuu.

Aku ade temang
Temang sepemainang
Kat ane ade die sokmo ade aku

Die manih letieng
Hati die pong baik
Die sokmo ade mase
Nok tulong akuu

Tapi aku bengong
Mase die kabo nok kaseh
Pahtu die kate pulok
Nok jadi kaseh betol

Reff :
Aku kabo padang la kite kawang saje
Mung jangan mitok lebih2
Aku dok akang suke ke mungnye
Kite jadi kawang cukup ar
Kawang tapi kacip

Benonye aku suke gok ke mung
Tapi ade doh org cHop aku
Baik kite kawang je
Kite saing doh la
Kawang tapi kacip molek
ke guane…

One response

  1. http://fieda84.blogspot.com/2006/05/teman-tapi-mesra-versi-original-aku.html

    nah kat sini lagi banyak version. versi jawo pun ade. haha

    May 17, 2006 at 8:53 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s