hell?

tensen…tensen…

memang tensen…apsal tensen?..siang tadi, nak download video ahmed deedat kat sini..tau² plak site tu dah kena close coz violate terms hosting provider..apa yang dia violate?..SITE CANNOT HOST MP3,…RELIGIONS..aik..suwey..porno bley plak..takde pun dia tulis cannot host porno..takat mp3 ngan religion pun nak kecoh..aduih…aku kecewa..baru 32 video aku download..ingat nak buat koleksi, tapi site dah tutup…nevermind..cari lain (kalau ada)..tapi setahu aku itu ja yang ada..usaha laa…

petang plak..gatal tangan skit..aku customize balik desktop aku..download vista customization pack dan ubah suai desktop..currently aku guna vista inspirat dari crystalxp..dah 3 bulan aku pakai..then tadi tukar ngan vista transformation by windows x (orang thai buat)..tapi cam tak best plak yang windows x buat tuh…so, aku cari laa yang lain..jumpa ngan vista customization pack version Mac 06..aku try yang ni..time nak uninstall yang dulu punya..tah apa jadi, benda tu kacau plak system aku..adoi~..tensen lagi..terpaksa configure balik..nasib baik laa boleh..huh~..dah siap install, main tenet..pastuh download macam²..aku terjumpa satu software nih..my screensaver maker..aku download laa..then aku install..tah camana laa buleh terinstall kat desktop..aku nakpak button uninstall, aku tekan terus..sekali dia delete aku punya desktop folder..adoi~..mampos..semua benda yang aku download aku letak kat desktop..sekali delete, bersih terus desktop aku..video² deedat, software²…semua hilang..isk~..isk~..aku tergamam cam orang hilang akal..blank seketika..aku tak tau dah nak buat apa..then aku guna system restore..dah restore balik, kelihatan ada laa sikit² folder kat desktop tu..aku pun lega laa..tapi bila buka folder tu, KOSONG!..aRgGGGGHhHH~~~~..sakit hati aku..takpe..aku bersabar ja mengenangkan kebodohan sendiri..apsal laa aku install kat desktop..huh~..terpaksa download balik semua benda² tu..then, baru tadi aku buka balik site video deedat tu..alhamdulillah..dah online balik…webmaster dah runding² laa tu..dan kini..aku sibuk mendownload barang²ku yang hilang..~😉

5 responses

  1. kesiannyaaa…. ape kene la ekau ni jang?

    May 13, 2006 at 12:00 pm

  2. sai

    sakit mental sikit nih..😀 ..kalo cuti² camnih, memang gila² sket..

    May 13, 2006 at 12:28 pm

  3. wsrhtrytui

    Here are some links that I believe will be interested

    August 9, 2006 at 7:49 pm

  4. Pingback: crank install msd trigger

  5. Pingback: business example logo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s