hell?

hari nih..

petang, nak merapu..tapi macam hilang plak mood tuh..skarang nak merapu balik..tadi ada terbaca tentang 'Saladin' a.k.a salahudin al-ayyubi..animated series yg pakai cgi canggih..buatan malaysia..aku download laa dia punya trailer..secara illegal..memang gempak gak laa..canggih tu..ala² disney..memang trailer yang lebih canggih dari usop sontorian dan seangkatannya…kos trailer dalam 400,000 ringgit..berbaloi laa..kalau selalu trailer takat seminit dua, tapi nih 6 minit!!..lama gak..tapi, pengaruh disney tu memang banyak laa..muka saladin tu pun cam muka 'disneyish'..ala² muka aladdin..cuma tambah janggut ja..anyway, review benda nih dah keluar lama…cuma aku yang tak up-2-date…ketinggalan zaman skit…nevamind, now i know..i'll be waiting for it..'melesia bulih'..

last nite baru rip site..malaysia punya..harap² tuan dia tak marah laa..😀 ..customizekan utk bwat frenster punya layout..biasa laa..dah tiada kerja lain..err…movie naruto ke-2 dah keluar..mari mendownload..:D ~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s