hell?

Narutah

naruto movie 2huh~ ..baru ja habis tengok cerita naruto the movie 2: The Great  Clash! The Phantom Ruins in the Depths of the Earth…huh~..panjang betul tajuknya..macam buat karangan..anyway, ceritanya mengisahkan naruto, yang dalam misi mencari sekor 'ferret' (tah apa laa translate dalam melayu…yang cam tupai tu..), bertemu sorang jahat bernama haido yang ingin merampas sebiji batu yang ada power..haido nih ada tentera yang cam robot, kira tak mati laa bila kena tikam, kena tumbuk, kena maki, kena tu, kena ni..dalam misinya tu, dia berkawan ngan temujin, anak buah haido..pastuh tri..aku malas nak cerita pepanjang…pegi tengok sendiri…10 jam aku download pakai torrent..memang berbaloi laa..kalau dulu cerita snow princess tuk movie first, ada sikit babak² bosan bodo..tapi kali nih memang tiada yang bosan laa..konfem best..banyak ilmu ninja yang diguna..penampilan khas oleh rosyam nor kankurou dan gaara, selain shikamaru ngan sakura..so, apa lagi..Layan~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s