hell?

baca je la..

contengan…lanjutan…semalam…okeh..stat cerita..

encik zulkifleelepas tulis pasal yasmin ahmad dan gubranya..aku macam berminat plak nak tau yasmin punya identiti nih, jadi macam biasa…surfing tenet laa dan cari apa yang berpatutan..aku terjumpa satu thread di forum cari.com.my. gossip cerita pasal kehidupan yasmin yang lepas..aku tengok tajuk thread tu..dah start 3 tahun yang lepas..fuh~..ketinggalan..so, aku hanya memerhatikan topik² kat sana..gossip tu berkisarkan kehidupan dulu² yasmin..mengikut penulisan dorang, yasmin sebenarnya k****a, dan dulu² dia merupakan finalis bintang RTM tahun 70-an..dan dulu² gak dia sorang laki..feymesnya dia dulu macam adam yang masuk AF tu laa…bintang RTM dulu tu kira setaraf ngan AF masa ni..tapi dia tak pakai sms laa..pakai public fon je kot😀 ..nama dia dulu² zulkiflee ahmad..err..k laa…kalau nak tau lebih lanjut, cari sendiri..tak baik ungkit hal² lepas..😀 ..anyway, biar laa dia dan hidupnya..bukan dia ada buat salah kat aku pun..kat sebelah nih merupakan imej zulkiflee ketika muda²/masa dia laki…kalah adam AF oOoOo…imej tu dari cover album dia (if i'm not mistaken)..

okeh..tu laa antara contengan kali ni…aku nak conteng benda lain pulak..~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s