hell?

Scary Movie 4

well…currently, aku baru tengok movie scary movie 4..download dari internet..quite interesting and funny..macam biasa laa…stupid humor taken from film..antara filem yang dia cedok; war of the world, ju-on, land of the dead, the village, saw (I&II) and others (tak perasan/lupa coz asyik gelak je)…

preview:
Cindy finds out the house she lives in is haunted by a little boy and goes on a quest to find out who killed him and why. Also, Alien \"Tr-iPods\" are invading the world and she has to uncover the secret in order to stop them.

memula fikir² nak tunggu kat cinema, tapi kalo nak tunggu tu memang rasa cam lama je..so dengan tak sabarnya, aku pun download arr movie nih using torrent..dengan tak sabarnya, habis je download aku pun terus tengok sambil tergelak² cam orang hilang akal..hehe..~
so, watch out for this movie…maybe takde kat cinema malaysia coz aku dah cek kat GSC but tiada dalam movie list..so, nak tak nak u have to wait for da original cd's/dvd's…kalau nak yang cetak rompak, dah lama ada…but the man from kedai cetak rompak says that the quality blom ok…masih tak clear sangat..so, wait for the clear version~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s